Menu
Nieuwsoverzicht

Drukbezochte avond Gebiedsvisie

19 april 2023

270x gelezen
Gebiedsvisie

Dinsdagavond 18 april was het een drukte van belang in de Ontspanningszaal in Staverden. Alle inwoners van  Speuld, Drie, Houtdorp, De Beek, Leuvenum en Staverden waren uitgenodigd om mee te denken over hoe de toekomst van onze buurtschappen er uit zou moeten zien. De animo hiervoor was groter dan de werkgroep Gebiedsvisie (Oostelijk buitengebied van Ermelo) had durven hopen.

Na een inleiding van werkgroepvoorzitter Peter Post, over het traject van de Gebiedsvisie, konden de deelnemers aangeven wat voor hen belangrijke punten waren  ten aanzien van ‘wonen’, ‘voorzieningen’, ‘agrarisch landschap en cultuur’, ‘verkeer en veiligheid’, ‘bedrijvigheid’ en  ‘duurzaamheid en transitie’. Wat is waardevol, wat is een kans en welke zaken kunnen de prullenbak in? In een volgende ronde konden de deelnemers aangeven welke van de ingebrachte punten extra aandacht verdienen.

De werkgroep gaat met de input aan de slag en informeert de bewoners na de zomer.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Gebiedsvisie? Stuur een email naar speuld@outlook.com

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Speuld e.o.!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om speuld.

IN JE INBOX