Menu
Nieuwsoverzicht

Garderenseweg op slot?

27 april 2023

66x gelezen
3

Voor buurtbewoners die met de auto richting Garderen willen rijden is dan nu alleen mogelijk met een grote omweg. De Garderenseweg wordt grondig aangepakt. Nieuw asfalt met beton randen en drempels als snelheid remmende maatregelen. Op dit moment (27 april) is te zien dat de werkzaamheden vorderen. Maar er moet ook nog veel gebeuren. Het ongemak van nu zullen we straks snel zijn vergeten als we genieten van een nieuwe weg.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is de rijbaan is afgesloten voor verkeer, daar staat een bord dat betekend dat de weg in beide richtingen is afgesloten. Dan moeten we helaas wel constateren dat nog heel wat automobilisten terug moeten naar de rijschool, want er zijn opmerkelijk veel auto’s die gewoon door rijden ondanks de afsluiting.  Of weten de mensen het wel maar nemen het niet zo nauw. Wie het weet mag het zeggen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Speuld e.o.!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om speuld.

IN JE INBOX