Menu
Nieuwsoverzicht

Herinneringen ophalen bij Speuld Plus

4 september 2024

173x gelezen
2

Op woensdag 4 september ging het nieuwe seizoen van Speuld Plus van start. Door de vrijwilligers werd de hal van de Speulderbrink weer ingericht om de bezoekers te kunnen ontvangen. Uiteraard werd er begonnen met koffie/thee met een stukje banket van Gerda. Er was ook heel wat bij te praten zo na de zomerstop. Daarna kwam onze gast aan het woord.  Dik Veldhuizen toonde ons een grote verzameling oude foto,s van Garderen. Voor de aanwezigen in de zaal veel punten van herkenning. Veldhuizen wist de namen van de winkeltjes, horeca, recreatie en andere ondernemende mensen uit het verleden van Garderen en vragen of aanvullingen waar zeer welkom. Sommige foto,s waren zelfs uit een tijd de foto camera nog maar net was uitgevonden.  Het is toch geweldig dat dit allemaal bewaard is gebleven en wij nu nog met elkaar van deze mooie plaatjes kunnen genieten.  Er werd nog even nagepraat over oud Garderen  en de middag werd besloten met een drankje en een Belgische bonbon voor iedereen. We kijken terug op een mooie Speuld Plus middag.

Let op!!! Het programma van woensdag 2 oktober is wat veranderd. We gaan dan met elkaar naar het Noord Veluws Museum in Nunspeet.  Daar is een tentoonstelling van het werk van Rien Poortvliet. We vertrekken dan om 14.30 uur vanaf de Speulderbrink. We rijden zoveel mogelijk met elkaar mee.  Eigen bijdrage per deelnemer € 7,–.  De overige kosten worden uit de Speuld Plus pot betaald.  Allen van harte uitgenodigd voor dit uitstapje.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Speuld e.o.!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om speuld.

IN JE INBOX