Menu
Nieuwsoverzicht

Het werk van Rien Poortvliet bezichtigd door Speuld Plus

2 oktober 2024

206x gelezen
9

Op woensdag middag 2 oktober ging Speuld Plus erop uit. In het Noordwest Veluws Museum in Nunspeet was de tentoonstelling gaande  “Rien Poortvliet tekenend vertellen”.  Dat was een heel goede reden om daar maar eens te gaan kijken met elkaar. Dat het uitstapje wel in de smaak viel bij veel Speuldplussers bleek wel uit de grote groep waar we mee op pad gingen.  Aangekomen in het museum moesten er stoelen worden bij gezet om iedereen plaats te geven. Want het bezoek begon met koffie/thee en heerlijk gebak. Toevallig was ook onze burgemeester Hans van Dalen in het museum.  Toch mooi dat de burgemeester met eigen ogen kan zien wat voor mooie Speuld Plus organiseert.  De bezichtiging van de werken van Rien Poortvliet was indrukwekkend.  De man heeft heel veel werk verricht, schilderijen, pentekeningen, boeken enz. enz. En dan ook nog over heel verschillende onderwerpen.  Maar ook waardering voor de mensen van het Noord Veluws museum, het werk was prachtig opgesteld en ook de gids maakte het voor ons een middag met genieten van de schoonheid van echte kunst gemaakt door een man met bijzonder gaven.   Een zeer geslaagd Speuld Plus middag.

Volgende keer  13 november is het gewoon weer om 14.30 uur  in de Speulderbrink. We hebben dan Erik Verhoef te gast . Hij weet veel van kunstenaar  en speuldenaar Harmen Meurs. Wees alle welkom.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Speuld e.o.!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om speuld.

IN JE INBOX