Menu
Nieuwsoverzicht

Bijeenkomst voor bewoners en belangstellenden

1 april 2023

213x gelezen

Praat en denk mee over de Gebiedsvisie van Speuld, Drie, Houtdorp,
De Beek, Leuvenum
en Staverden

 Wanneer: 18 april
Waar: Ontspanningszaal, Allee 11, Staverden
Hoe laat: om 20.00 uur

Waar gaat het over?

In de kern gaat de Gebiedsvisie over de leefbaarheid en het toekomstig gebruik van het landschap in en om de hierboven genoemde buurtschappen. Ontwikkelingen op het gebied van landbouw, natuur, energie, wonen, verkeer, recreatie en meer hebben een relatie met de kwaliteit van wonen en werken in onze omgeving.

Praat en denk mee

Voor een visie op de toekomst van dit gebied kunnen we niet zonder de meningen en argumenten van bewoners, bedrijven en overige betrokkenen. Daarom organiseren we dit jaar meerdere momenten om met u/jou in gesprek te gaan. Bij elke stap gaan we dieper op de onderwerpen in.

Het eerste moment is op 18 april. Op deze avond gaan we inventariseren hoe er gedacht wordt over een breed scala aan thema’s. Daarbij is het interessant om erachter te komen wat er leeft en voor welke onderwerpen het nodig is om op een later moment met elkaar uit te diepen.

Voor wie:

18 april is iedereen welkom. Voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar hebben we alvast een enquête gemaakt (zie de QR-code op de flyer), maar ook zij zijn evengoed welkom.

Natuurlijk wil je ook op de hoogte gehouden worden van deze ontwikkelingen. Dat kan door even een mailtje te sturen naar
speuld@outlook.com

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Speuld e.o.!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om speuld.

IN JE INBOX