Menu
Nieuwsoverzicht

Rommelmarkt CIVOS op 7 oktober a.s.

4 september 2023

820x gelezen

Bericht van het CIVOS bestuur

Zaterdag 7 oktober is er weer de jaarlijkse rommelmarkt van het CIVOS in ‘De Ontspanningszaal’ in Staverden. CIVOS draagt zorg voor het beheer van de ontspanningszaal namens de verenigingen van Speuld, Staverden, Leuvenum, De Beek, Drie en Houtdorp. De leden van de verenigen zijn ook de vrijwilligers die de rommelmarkt mede mogelijk maken. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud. Zo hebben we dit jaar een prachtige nieuwe keuken kunnen aanschaffen.

Naast dat je er allerlei leuke dingen kunt kopen is het ook een mooie gelegenheid om even bij te kletsen met mensen uit de buurtschappen. De rommelmarkt begint om 9:00 uur met een verkoop per opbod voor werkelijke ‘parels van de rommelmarkt’ om 14.00 uur. We hebben al een schuur vol met interessante dingen, maar mocht je nog spullen hebben laat het dan even weten aan Dik Davelaar op 06-51978329

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Speuld e.o.!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om speuld.

IN JE INBOX