Menu
Nieuwsoverzicht

Schietvereniging ‘Schutters van Gelre’ weer van start

26 augustus 2023

356x gelezen
5

Met maar liefst 11 nieuwe leden is schietvereniging ‘Schutters van Gelre’ afgelopen vrijdagavond weer van start gegaan. Een nieuw seizoen met nieuwe kansen voor de schutters in de onderlinge competitie. “Behalve nieuwe leden hebben we ook nieuwe schietbanen, een bijzonder moment wel, deze start van het seizoen.” Aldus voorzitter Gerrit Boeve.

De zes vernieuwde schietbanen.

Het seizoen werd traditioneel weer begonnen met het ‘éénen schieten’. De bedoeling hierbij is dat de schutter, in plaats van zo hoog mogelijk, juist een zo laag mogelijke score weet te schieten. Daarbij is een misser, normaliter nul punten, nu goed voor tien punten. Dat het  ‘éénen schieten’ nog geen gemakkelijke opgave is, bewees de winnaar van dit jaar. Met maar één enkele één en in totaal de laagste score wist schutter Wijnand Davelaar de eerste prijs in de wacht te slepen.

Na het schieten was het tijd voor een gezellig hapje en drankje aan de barbecue. Komende week vangt de echte competitie weer aan waarin de schutters, elk in hun eigen groep, weer aan de bak mogen voor  het clubkampionschap.

Lijkt het u leuk om ook eens te schieten? Iedereen is welkom op de vrijdagavond vanaf 20.00 uur in de Ontspanningszaal aan de Allee 11 te Staverden.

 

 

 

 

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Speuld e.o.!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om speuld.

IN JE INBOX