Menu
Nieuwsoverzicht

Sint bezoekt enthousiaste kinderen in Staverden

5 december 2023

337x gelezen

Afgelopen woensdag 29 november heeft Oranjevereniging Speuld weer de jaarlijkse Sinterklaasviering georganiseerd in de Ontspanningszaal voor kinderen uit Speuld en omstreken. Met 23 kinderen was er een mooie opkomst.

Sinterklaas arriveerde keurig op tijd en zijn pieten waren zo enthousiast dat ze met de monumentale ruitjes in huis vielen… Nadat de Sint werd verwelkomd en toegesproken door de voorzitter kon de Pepernotenbingo van start gaan en werd er hevig gestreden om de eerste rij en een volle kaart. Tussendoor werd er flink meegezongen met de Sintklassiekers en zorgden de pieten voor vermaak. Een aantal ouders was al wat angstvallig achter in de zaal gaan zitten, maar dat bleef uiteraard niet onopgemerkt door de Sint, waarop ook de vaders voorin de zaal hun zangtalenten even ten tonele mochten brengen.

Na de bingo tijd voor wat drinken en daarna natuurlijk het hoogtepunt van de avond: het uitdelen van de cadeautjes en de chocoladeletters. Altijd spannend of er voor iedereen wat meegekomen is. Keurig zaten ze naast de Sint om hun cadeautje één voor één in ontvangst te nemen. Na het uitpakken moest de avond natuurlijk nog worden afgesloten met een heuse polonaise. Waar zie je het nog? Aan alle leuke dingen komt echter ook een eind, dus na een fotomomentje met de kinderen zwaaide de Sint dan toch echt af. Tijd voor de ouders om ook hun kinderen in te pakken.

We kijken terug op een geslaagde en gezellige avond en ondertussen bereiden we ons weer voor op de volgende activiteit.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Speuld e.o.!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om speuld.

IN JE INBOX